-
Tato skleněná karafa je vyrobena na zakázku pro naše účely a to pro magnetizaci tekutin uvnitř. U dna karafy je zalitá monatomická hmota, která působí na tekutiny, přeformátuje molekuly a změní atomární strukturu, čímž vniká výjimečná energetická tekutina působící blahodárně na vaši bytost.
Vyrobit skleněnou nádobu, v tomto případě karafu na víno, která by magnetizovala tekutiny, přišel nápad už před několika lety. Ovšem nedozrál, protože od nápadu k realizaci může uběhnout spoustu času, protože není doladěn k výrobě a produkci. Nyní nastal čas realizace.
Před několika lety jsem zkoušel zmagnetizovat víno a kupodivu, mělo úplně jinou chuť. Nejsem odborník ani degustátor, naopak ve vínech se vůbec nevyznám, i když je mám rád. Posouzení bych nechal spíše na odbornících.
Na dořešení a ucelení nápadu mě přivedl jeden výrobek karafy s vydutým dnem. Ve vypouklině na dně byly do ní vloženy barevné hlazené kamínky zalité průhlednou pryskyřicí. Zřejmě měly symbolizovat čakerní energii a odpovídaly i barvám. Jednalo se o polodrahokamy jako růženín, ametyst, křišťál a další. Je známo, že křemenné odrůdy jdou nabíjet energií, rovněž ji vyzařují a mohou mít piezoelektrický efekt. V ezoterice a okultismu jsou jejich vlastnosti známy. Ovšem, jejich energie na ovlivnění tekutin není zase až tak převratná a účinná, tedy z pohledu zdravotního, duchovního a vibračně povznášejícího nijak významná. Nakonec jsem na internetu našel nespočet různých modifikací karaf. Pěkné jsou, ale nic víc.
A protože monatomické hmota má neskutečné vlastnosti a působení, nechal jsem vyrobit vlastní karafu. Rovněž i skleničky, ale ty jsou v další nabídce produktů a nejsou na víno. Na dně karafy je rovněž vydutina, ovšem zaplněna hmotou obsahující monatomy. Působí podobně jako esence v naší nabídce produktů. Aby ji bylo možné běžně čistit jako každé nádobí, je magnetická hmota zalitá pryskyřicí, takže ji voda nevadí a v podstatě je trvalá do doby než, zanikne samotná karafa. Takže na hodně, hodně dlouho, možná i na několik generací. A pořád bude monatomická hmota působit a ovlivňovat vše ve svém okolí a tekutiny v ní, bez toho, aniž by ztrácela svou sílu a účinnost.
Když nalijete víno do karafy, nebo jakoukoliv tekutinu, působí energie stejně jako u skleničky na vodu. Ovšem jisté rozdíly tu jsou, pokud jde o víno.
Červené víno
Energie začne vytvářet světelnou spirálu od dna směrem nahoru a začne s vínem pracovat. To znamená, pokud by víno obsahovalo nějaké bakterie, plísně, nečistoty, chemické látky a cokoliv, co je špatné, negativní, a nemá tam být, vyčistí ho od všech nežádoucích zplodin a příměsí, které mu škodí. Vytváří víno a jakoukoliv tekutinu kvalitnější. I u vína se používají různé chemikálie, urychlovače, čističe a může ve víně zůstat nějaká stopa, což může způsobit, že víno pak není tak kvalitní. Takže energie vyčistí víno od všech škodlivin a rozzáří. Může vzniknout větší buket, vůně a lepší a lahodnější chuť.
Víno jak víme obsahuje alkohol, který tělu neprospívá a přesto, by neměl škodit natolik, aby poškozoval játra a další orgány. Takže v tomto případě by vám nemělo být po tomto víně špatně, pokud to nepřeženete, neměla by bolet hlava, nebo žaludeční kyselost, nebude alkohol působit agresivně. Toto víno bude blahodárně působit na tělo, bude lahodné, uklidňovat a navozovat dobrou náladu. Dvě decilitry vína bude působit jako lék, ovšem neberte to jako návod vedoucí k alkoholismu, protože toto víno může být návykové. Vše má svou míru! Přesto toto víno bude působit blahodárně pro tělo i mysl, bude orgány uvolňovat, zahřívat, bude dobře působit na kosti, klouby, kde bude uvolňovat zatuhlé věci v těle. Bude dobře působit na krev, kterou bude vyživovat, ale u kardiaků maximálně 2 dcl. Lidé, kteří těžce pracují a mají fyzickou zátěž, tuhnou jim svaly, klouby, ramena, krční páteř, šlachy, mají záněty a bolesti, ztuhlé svaly, záda, a bude-li pít víno z této karafy, bude tyto neduhy uvolňovat, odstraňovat krystalické soli apod. stane se tělo více ohebné, vláčné. Stačí sklenička denně.
Bílé víno
Bílé víno bývá většinou kyselejší. Samozřejmě, že jde taky o odrůdu. Mělo by se stát lahodnější, kvalitnější a u kyselých vín by měla kyselost být změkčena až o 50%. Někteří lidé jsou na tyto vína více alergičtí, vytváří v těle různé problémy. Všechny negativní látky v obsahu by měly být eliminovány, včetně síry, která bude odstraněna. Víno bude svěžejší, jemnější pro tělo a organismus, bude pomáhat k rychlejšímu trávení potravin, k rychlejšímu rozkládání i k vylučování, urychlí v těle koloběh. Když se znásobí ve víně svěžest, bude působit detoxikačně na mozek a celé tělo, bude dodávat organismům větší svěžest a radostnou energii do celého těla. Při čištění a detoxikaci může docházet i k odstraňování nežádoucích tuků a tedy i k hubnutí. To se týká i tuku a cholesterolu v žilách a cévách. Bude nápomocno i rozpouštění sraženin a ucpávek. Ovšem neberte toto působení jako všelék. Pokud musíte brát léky na cholesterol, bude působit pouze podpůrně. Bude působit i na artritidu.
Červené víno bude spíše působit uvnitř člověka, nebude vyzařovat energii ven, mimo tělo. Naopak, u bílého vína bude docházet k vyzařování energie směrem ven mimo tělo krásnou bílou energií. Když se napijete a toto víno projde doprostřed těla, okamžitě se tato bílá blahodárná energie začne rozprostírat v celém těle a působit jak má. Když se sejde společnost a pijí toto bílé víno, za chvíli začnou všichni zářit bílým světlem.
Jak je vidět, což je zvláštní, energie z monatomické hmoty ve dně karafy působí na každé víno jinak a má rozdílný výsledek a v obou případech blahodárný.
A tak přeji dobrou chuť a pohodu.
MP+ = ∅ 370 m